Monday, February 23, 2009

.M.A.L.A.S.

yep. itu tajuk post pada hari ini. kenapa?? sebab sifat malas tu yg membawa kepada kehancuran. menyebabkan kegagalan. dan perasaan itu jugaklah yg sedang menguasai diri ini sekarang. menyampah btol laa.. dalam otak ni, idea memacam ado nak ditaip kat sini. akan tetapi si 'MALAS' ini telah mengatasi segalanya. malas buat kita rasa penat, malas buat kita rasa mengantuk dan nak tido, malas jugak membuatkan kita leka, khayal, alpa kepada benda2 'lagho' yang lain. kan kann?? bila malas, otak akan fikir,'kejap lagi lah buat itu ini. blablabla...'bila dah kejap lagi kejap lagi, masa terus berjalan. hari makin malam. mata pun makin penat ngadap komputer. last2 badan rasa penat, dan mengantuk mula datang. tengok laaaaaaaa.... sambil nk type post ni pun siap tinggal2 jap gi makan la, tengok website lain la, tengok tv la... MAN!!! i cant help it!!! toloooooooooooooooooonnnnnnnnngggggggggg!!!!!!!!!!!!!!! hurmmm... nanti la ye kengkawan sume. bila sifat rajin datang kang kita berbalas pantun memacam yep. sampai sini saje. adioss~~ =)) ouppsss... no no no.. jangan jadi mcm ni ye kawan2.. kalau nk berjaya kena sentiasa ingat ayat kat atas tu, 'hard work pays off in the future'. yesss... i will i will!! (insya-allah...) hehehe ;p
 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus