Saturday, April 25, 2009

hola!!

hellow everybody!!!! kembali meng-'hapdate'(bak kate dik an) blog ini semula. long time no see yea?? haha HARAP MAAF. SEBULAN CUTI SEMESTER, pengHIJRAHan KE PUTRAJAYA berlaku. sebagai anak yg mempunyai bapa yg bekerja sebagai penoreh getah dan ibu seorang nelayan, sy haruslah MENCARI PENGALAMAN. (ehh, tak2. parents sy bukan bekerja itu. saje wat saspen konon. kaannnn...) BEKERJA DI SEBUAH PUSAT MEMBELI BELAH YANG MUNGKIN DIKENALI RAMAI; carrefour. lebih jimat lebih heebaatt... CARREFOUR CARES FOR U. may i help u? =) (konon2 lagu-slogan cmtu la. sale yg konon jimat tu ade trick jugak. hampeh btol.) hurrm. ape nk cite. OUH! keje. gaji xbape nk banyak kerana selalu MC dan ponteng. tambah lagi dgn off-day. jadi semakin sikit la perkiraan account tuw. *psstt..!!! sume org kt cre4 almanda tu xtau kolej haku nie. nmpk sgt xbape nk femes. hish. padahal dah canang satu cre4 dr kolej MSU la konon. xtau gak. ouhh ye. ade sorang je abg keje kt bhgn electrical sales tu tau. (tu pown sebab membe die dulu stdy MSU gak. tp komplen lecturer xbagus. adehh. sebijik! ambek aku.) ;p APA LAGI YE...?? yeaa. today is SATURDAY, 25th APRIL 2009. i took these papers.. yess! midterm exams. PSIKOLOGI (HSS1012) pada hari semalam, Jumaat 24 April. PENGAJIAN ISLAM (MPW1143) pada petang tadi, pukul 2-4 pm. yang mana sepatutnya pada pukul 9 pagi tadi!! dan disebabkan terjadinya clashing paper dengan... MUET!!! yang bermula pada pukul 8am, saya telah di-quarantine-kan selama 6 jam tanpa sebarang bekalan makan minum. yang hanya adalah sisipan saliva yang ditelan sekali sekala. sangat simpati kepada diri sendiri. =( OHH. tapi TAK MENGAPA. =) saya telah kembali normal. syukur alhamdulillah. heheh. ouhh ye. sebenarnya nak cakap. paper psycho aritu SENANG gile bapak. kalau la semua exam soalan senang camtu, kan ke bagus. semua student boleh dapat A sesenang hati. =) dan lecturer pun tak perlu susah payah bising kenapa result tak bagus ke hape sume. kesian mereka, penat je membebel. buang tenaga letrik je. heh. ;) sy rasa, mungkin stakat nie dulu peng-'hapdate'-an entri buat kali ini. kalau ade sumur di ladang, boleh kita menumpang mandi. kalau ade umur yang panjang, boleh kita bersuka ria selepas ini. =D YEAAHHH!!!!! XoXo, [New_ruLe]

1 kata pujok rayu..:

DIK AN said...

Oh My God!!! Tak perasan la dia dah update!!! Welcome back dear!!!

 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus