Sunday, June 14, 2009

sadDay. =(

okay. nothing to write actually. just a really hectic day of mine. lost my PURSE!!!(actually its the 'handbag')-and all of the valuable stuff in there. the most important thing: my ic,my lisence(dont care if i spell it wrongly) and my bank cards.! lots of passport-sized photos of mine, family and friends, my dear's id, my lab coat's badge(which supposed to be knitted on the lab coat). my bookstore cards, my anonymous cards and such...and thats not all. that is only stuffs IN my purse. while theres others IN the bag pulak. my compact powder and perfume that i just bought YESTERDAY okay!!! the earphone and important stuff again, my bundle of keys which is needed to open both my room and the rented house. im so fucked up!! ye, sy sedang memaki. harap maaf. sangat tertekan. damn me!! yess ME!!! i know this is terrible and sangat sangat bahaya but i know the blame is on me myself. im the one who is really over-damn-CUAI and being TOO ignorant of my belongings. yess, padan muka aku sendiri! nasib baik mak abah boleh faham. really sorry to abah. i didnt mean to trouble u this much. i know ive made mistakes ALOT and still keep doing it again as this just happened. i dont know why im being this way. why oh why.??? im too ignorant. im too........such a @@^&#$&%@$!$#@*!!!!!!!!!!! okay. now im ashamed. ashamed of u. ashamed of my sister. ashamed of my parents. and ashamed of myself. i shouldnt be this way!!! dear GOD, please help me!!! dont let anyone who took the bag do something bad to me. let him take the money and throw all the other stuffs anywhere. lagi bagus kalau semua barang tu dihapuskan. biarlah orang tu amik duit yang ada. just dont let the stuffs be with the man. please please please GOD. im really hoping for ur help rite now. im praying GOD. pleaseee..... =((

Thursday, June 4, 2009

hari khamis. =)

hye. "Happy 17th Birthday Dear Younger Sister, Nurul Fatimah Az-Zaharah!!" yepp. anda punya umur sudah meningkat. dan akhir tahun ini anda akan menghadapi SPM. best of luck 4u sis. i know u can do it. u go girl!! (mesti ko tak caye akak wish ko bebaik camni kan?? haha.) biaa la. skali skale nak berkasih sayang ape salah.. ye idok?? heheh. ;p ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sbenanye nk cakap pasal siang tadi. disebabkan sekarang dah hari khamis 4jun09, maksudnya 'siang tadi' tu hari rabu 3jun la. yeaa yeaah. i know. saya dah merepek. okayy teruskan nurul ashakinah. Rabu, 03062009. bangun pagi tak breakfast mandi kumpul-kumpul baju kotor tadah air dalam washing machine half-auto letak dynamo amik kumpulan baju koto tadi campak dalam washing machine dan wash. terus ke laptop untuk melayari internet dengan pakaian rumah dan keadaan yang berada di tahap yang paling selekeh sekali, secara tiba-tiba saja menerima panggilan telefon tanpa wayar daripada cik Fadz. "Nurul, jom kua." "Haa??? (kn smlm da kua!! ade ape plak ajak kua lg nie. abah kasi ke. adehh)" "Yela, kua." "Nape? Bile? Nak pegi mane?" "Skang la.! Jumpe kat BP Mall k." "Whattt??!!! SEKARANG??? Gile ape??" "Haa la. ko siap skang. kitorang tunggu kat sane taw." "Alamak.. err.... aa. ok ok. Hee." dan akhirnya saya terus berlalu pergi menyiapkan diri untuk keluar. nasib baik baju basuhan saya (ehh salah. basuhan mesin half-auto tu sbenanye.) dah habis siap di-spin-kan sume. tinggal sidai je. adoii. sesampai saja di sana, Fadz dan kengkawan dah pun menghabiskan 9 buah lagu di karaoke. dah tu, pasni nak pegi mane pulak?? entah laa. haish, baik saya menambah lagu sebarang dua dan menyanyi sebentar. okay okayy. i sing I'm Yours && Lucky by Jason Mraz. habis karaoke secara berjemaah. nak pegi mane pulak ni?? cik Fadz nak tengok nite@d museum II. adoiiy laa. saya baru saje menonton movie tersebut akhir minggu lepas la cik kak oi. dah tu, takkan la nak duk melahu tunggu dia tengok movie 2 jam tu. nak taknak, tengok jela movie lagi. nasib baik banyak choice. dan nasib juga yang baik kerana ada kawan. heh. akhirnya dari takde duit pun jadik ada untuk membayar tiket cerita Monsters vs. Aliens.!! haiihh. nasib lagi yang baik sebab movie tu best. bodo si Bob tu! haha. mesti kata aku mengarut bebel tahpape la tu. fine! memang pun saya sedang mengarut nie. puas hati?? ni blog saya, saya punya suka la nak kata ape pun. sebok pesal? haha emosi tetibe kann. huhu ;p btw, saya suka si "Insectosaurus" tu. dia sangat comel walaupun bersaiz gergasi dan tidak bercakap. pergilah menonton kawan kawan. post bergambar yang mengarut lepas-lepas ni ok. malas nak letak dalam post ni. tengok poster movie ni cukup. gudbye and hav a nice day. =)

Wednesday, June 3, 2009

ade mo0d. =)

assalamualaikum dan selamat sejahtera sume. ------------------------------------------------------------------------------------------------- ape kaba? lame tak dengar cite kan? haha. sape yg dengar cite sape ni actually? sy yg malas nak update blog. heh. sy dah mereng. jangan layan. =p today is Wednesday, June 03, 2009 and im typing this nonsense on 12.32am. hari rabu movie murah kan?? ape movie baru yg menarik untuk ditonton ye..? hurmm..
1) syurga cinta 2) terminator salvation 3) monsters vs. aliens
ala, bukan nk pegi tengok pun. sajeje ngade buat list2 bagai. dah tengok nite@d museum II aritu cukup la. tadi pun dah beli dvd benjamin button. (gile ketinggalan kan. movie tu dah berzaman baru nak menonton. jap lagi kua la kat astro tu. saluran baru: Mustika.) haha. takpe2. ouhh yea. teringat kepada tarikh harini, 3 Jun 2009. birthday a'En is on 4th and that is tomorrow! yes. hari khamis ni. happy celebrating ur 17th birthday my younger sistah yg juga adalah musuh ketatku.! nk adiah?? haha. that's a joke. U OWE ME, remember?? so dont hope 4 anything from me this birthday aite. haha padan muke. sape suh cari pasal. muahahaha dah la. nk tdo. bye2.
xoxo, [New_ruLe]
 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus