Friday, November 20, 2009

BORED. thats it. enough said.

nak update benda benda lain happened before banyak sangat. so mari kita tulis apakah perasaan di saat ini. weEeEeEe~~~


name: nurul as-shakinah.
age: 20 years old.
dob: 20 january 1989.
occupation: student.
current location: ss13, shah alam.
current mood: blank. i mean, yes. literally BLANK. =|


hurrmm.. dah tak tau nak buat apa. days passes by with full of nothing. emptiness. hidup ini umpama bayang bayang. kau pandang aku, aku pandang kau. kau takde, aku pandang la dinding pulak. pandang kipas, almari, serta sang cicak yang bekerja ulang alik pegi pagi balik malam kat celah almari buku tu. haihh... haha. tetibe cam nak ber-kias kias literature bagai pulak konon terer sangat kan bwahhaha!! duh. piiiraaahh lu nurulsakinah. heh. amik kau nama sebut tak betul. padan muka tak suka. huh.


naaaahh... i mean like, seriously NOTHING. bosan tahap paling takleh nak diungkapkan dengan kata kata dan perilaku dah ni. dah lah jumaat takde class. then weekend pun begini sahaja. tiada aktiviti bernas untuk dilakukan.


yelah.. sejak almost a week la jugak dah. kak AAF(bukan nama sebenar) dah nak pindah dan telah mengemas segala harta benda miliknya di rumah sewa ku itu, tiada lagi hiburan untuk kami sekalian makhluk yang tinggal. mana tak nya, astro kakak tu punya. tv pun dia punya. bila dah takde tv ni, segalanya umpama tak bererti lagi dalam hidupku. sampaikan kerja makan baring tido bangun mandi makan lagi baring lagi tido lagi mimpi bukan bukan eksiden langgar orang mati pastu polis bagi hukuman tembak pakai m16 (bwaahhh gilaaa hebaaat mengarut mimpi!! hahaha. =D ) pastu sambung. bangun balik dari tido mandi lagi makan lagi. aaaaaaaa sampai bila harus begini. takpela. apa nak buat ye tak. sabar jelah.


by the way, new semester telah bermula sejak 2 minggu lalu. (tapi 1st week tu tak pegi claz pun. gila pemalas. mentang mentang dah last sem kann. ngEE... ) kali ni amik 3 subjek je. AT LAST. sudah hampir juga diriku dengan latihan industri mac mendatang.

i) PATOLOGI II
ii) PRAKTIKUM IMUNOHEMATOLOGI KLINIKAL III

and subjek yang paling sangat digemari untuk diberitahu kepada sekelian alam. subjek yang semua orang amik awal awal sem. tapi saya terpaksa mengambilnya sekarang, di sem akhir ini.

subjekkk.............. teng terereng terenggg........
TARAAAAAAA...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-> PENGAJIAN MALAYSIA, MPW 1133. (erk. betul ke code tu ha?hihi..)
dah la intipati macam sejarah SPM jek. si hana dan ety syg pun dulu masa amik subjek ni, exam siap malam tak tido menghafal pagi nak exam siap sakit perut lagi bersama sama. horrifying gilaaaaaa. taknak lah jadi camtu sekaliiiii.... huuuiii.. taknak taknak! hopefully i can catch up with all my subjects ni la. amiinnn.. dah dah. nak balik umah yang penuh dengan kekosongan kesepian tu. sepi dan sendiri aku benci. aku mau bingar. aku mau di pasar. bosan aku dengan penat. dan enyah saja kau pekat. seperti berjelaga jika ku sendiri. hahahahahaha GILA.

tuutt-tutt-tuutt-tuttttttt-tuuuuuuuuutttttttttttttttttttttttt------------------------------------------------

3 kata pujok rayu..:

gelarezz said...

yea betul..
MPW 1113..aku pown amek jugak!haha
subjek yg mmg menghantui aku..
pastu aku dpt lecturer yg garang gile lak tuh!
hahahahahaha
padan muke!
hahahahahahha

Paan said...

Hahahahaha! Baru nak amek!!! Booo...

.nurulshakinah. said...

siottttt kamu berdua!!!!!!
jangan sekali dipadankan muke ku ye..
seb baek lecturer ok..
cume die mcm mempunyai semangat berkobar2 tentang penentangan terhadap penjajah. hee

 
Blog Template by suckmylolly.com : Header Image by Roctopus